Uto, 22.10.2019. 21:22

Udruga Portić organizira Humanitarni koncert 24.10.2019.

Udruga za promicanje dobrobiti djece "Portić" iz Rijeke organizira humanitarni koncert "I ti možeš uljepšati nečije snove" povodom obilježavanja 10. rođendana projekta “Pripovjedač/ica priča za laku noć - Tete i barbe pričalice”.

Na koncertu će nastupiti neka od najpoznatijih imena domaće glazbene scene: Antonela Doko, Boris Štok, Damir Kedžo, Denis & Denis, En Face, Iva Gortan, Jonathan, Klapa Kastav (m), Klapa Luka (ž), Koktelsi, Marko Tolja, Mateo Pilat, Mauro Staraj & La Banda, Mia Dimšić, Mia Negovetić, Neno Belan & Fiumens, Opća Opasnost, The Frajle, The Siids i Whiteheads uz prateći (kućni) bend: Olja'zz band

Prema odluci Upravnog odbora udruge, a u dogovoru s Kliničkim bolničkim centrom Rijeka, prihod od prodaje ulaznica namijenjen je onkologiji i neurologiji Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka. Generalni pokrovitelji koncerta su Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija.

Udruga "Portić" svojim djelovanjem već 13 godina skrbi o potrebama i dobrobiti djece, mladih i njihovih obitelji. Najpoznatiji projekt udruge upravo je "Pripovjedač/ica priča za laku noć – Tete i barbe pričalice” koji se od studenoga 2009. godine kontinuirano provodi na raznim odjelima KBC-a Rijeka – Dječja bolnica na Kantridi te u drugim gradovima Hrvatske poput Zagreba, Splita, Pule i Čakovca. U proteklom je desetljeću u projektu "Teta i barba pričalica" sudjelovalo više od 1000 volontera!

Cijena ulaznice: 50 kn.
Prodajna mjesta:
▪️ Rijeka Marketplace (online): https://bit.ly/2kh5yun
▪️ TIC Korzo - radnim danom od 10 do 12 sati

Aktivnosti udruge "Portić" kao i sve novosti o velikom humanitarnom koncertu "I ti možeš uljepšati nečije snove" pratite na Facebooku: https://www.facebook.com/PorticRijeka i https://www.facebook.com/events/870621419951703/