Pon, 27.09.2021. 02:08
Prijavite se za novi ciklus projekta "3,4 uči, sad"

Kako se ova izazovna nastavna godina završava tako i projekt naše Udruge "Portić" pod nazivom "3, 4 uči, sad" privodimo kraju. Zahvaljujemo vrijednim studenticama i studentima na nesebičnom volonterskom angažmanu, roditeljima na ukazanom povjerenju, Gradu Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji na financijskoj potpori i najviše vrijednim učenicima koji su sudjelovali u radionicama.

Vjerujemo da su im bile od koristi i pozivamo ih da se prijave za novi ciklus projekta u idućoj nastavnoj godini kao i sve zainteresirane učenike od 4. do 8. razreda osnovne škole.

Prijavnicu možete ispuniti na sljedećoj adresi: https://forms.gle/8ytPuV1WRnWrfi4X6

Više o projektu saznajte na: udruga-portic.hr/index.php/projekti/3-4-uci-sad

Radionica "Budi eko za sve nas" u parku Mlaka

U sklopu projekta "Rijeka – Zdravi grad" Grada Rijeke te projekta "Živjeti zdravo" Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u novouređenom parku Mlaka u Rijeci u subotu, 5. lipnja obilježili smo Svjetski dan zaštite okoliša.

Naša teta pričalica Marina održala je zanimljivu radionicu "Budi eko za sve nas" na temu ekologije i zaštite okoliša za djecu predškolskog i nižeg školskog uzrasta.

Hvala djeci i roditeljima što su s nama proveli predivno prijepodne i veselimo se novim susretima!

Donacija Rotary cluba Rijeka Novi val

Naši dragi prijatelji Rotary club Rijeka Novi val organizirali su "Božićnu Rotary (s)Trku" i prikupili za naš program "Pripovjedač/ica priča za laku noć - tete i barbe pričalice" značajni novčani iznos. Konačno smo se uspjeli sastati i zahvaliti im uživo na trudu i pomoći da tete i barbe pričalice pričaju i dalje. Hvala od srca svima koji su sudjelovali u (s)trci!

Prijavite se za kreativne radionice "Pod riječkim suncobranom"

Pozivamo vas da prijavite djecu od 7 do 10 godina na Kreativne ljetne radionice "Pod riječkim suncobranom". Ove godine posebno smo veseli jer naš "Suncobran" slavi 5. rođendan! Više informacija pronađite na: http://udruga-portic.hr/index.php/aktivnosti/kreativne-ljetne-radionice-pod-rijeckim-suncobranom

Svoju djecu na radionice možete prijaviti ispunjavanjem prijavnice i to po sljedećim terminima:
1. grupa - 2 tjedna - od 21.6. do 2.7.
2. grupa - 2 tjedna - od 5.7. do 16.7.
3. grupa - 2 tjedna - od 19.7. do 30.7.

Prijavnica (Google Forms): https://forms.gle/nBeVcvt8FQjhHbbK6

Dragi roditelji, hvala Vam na ukazanom povjerenju i vidimo se pod riječkim suncobranom!