Radionice "Rastimo zajedno"

Rastimo zajednoRadionice "Rastimo zajedno" provode se u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje i Unicef-om, u sklopu Unicef-ovog projekta "Prve tri su najvažnije"

Dobar roditelj često se pita: Postupam li dobro, jesam li prestrog ili preblag, dosljedan ili nedosljedan? Što mojem djetetu doista treba? Činim li dovoljno? Što činiti kako bi svi u obitelji bili zadovoljni, živjeli u miru, ne plašeći se sukoba znali riješiti problem? Kako biti roditelj koji će postupati u najboljem interesu djeteta?

Imate li takvih dvojbi i želja pozivamo vas da nam se pridružite u Radionicama "Rastimo zajedno" u kojima ćemo učiti i rasti zajedno s našom djecom.

Što se radi na radionicama?

• Putem predavanja i vježbi stječu se znanja i vještine za kreiranje boljeg odnosa s djetetom
  • U razgovoru s roditeljima izmjenjuju se iskustva o rješavanju nekih problema s djecom
  • Uz druženje i podršku postajte sigurniji, jači i samopouzdaniji

Koliko traju radionice?

• 11 susreta po 2 sata, 1x tjedno (po dogovoru)

Broj polaznika je ograničen (12), stoga vas molimo da se prijave oni roditelji koji će moći prisustvovati cijelom ciklusu radionica.

Što su rekli roditelji o programu:

• "Cure su dobile mamu koja ih bolje razumije, manje viče, više razgovara, puno se igra; koja je zadovoljnija sobom i svojim životom što se odražava i na njih."
  • "Proširio sam svoje vidike glede odgoja djece, promijenio neke 'metode' odgoja koje me nisu usrećivale, a ni djecu."
  • "Imam puno više smirenosti u odgajanju, ne događaju se više osjećaji nemoći i gubitka kontrole."
  • "Spoznala sam da ne moram biti savršen roditelj."
  • "Očekivao sam da će mi netko 'soliti' pamet kako odgajati dijete. Već nakon prve radionice bio sam oduševljen."
  • "Očekivanja su premašena, svaki bi roditelj trebao doći."

Pogledajte letak Rastimo zajedno

Pogledajte vijesti: