Pon, 20.05.2019. 20:39
Portić u Istri!

U subotu, 11. svibnja Udruga "Portić" organizirala je izlet za svoje članove i volontere, a ove godine otputovali smo u Istru! Na izletu smo posjetili gradiće Svetvinčenat, Grožnjan i Hum uz stručno vođenje licenciranog vodiča.

Portić na Instagramu, otvorenje nove web stranice!

U sklopu promotivnih aktivnosti povodom proslave 10. rođendana Teta i barba pričalica, početkom svibnja 2019. Udruga "Portić" otvorila je račun na jednoj od najpopularnijih društvenih mreža u svijetu, Instagramu. Članovi udruge će na Instagramu redovito objavljivati fotografije svojih projekata i aktivnosti. Pozivamo vas da nas zapratite pod korisničkim imenom @udrugaportic, a ako još uvijek nemate svoj Instagram račun, naše objave možete pratiti na stanici: Portić u medijima

Dani otvorenih vrata udruga 2019. (poziv)

Udruga "Portić" će i ove godine otvoriti svoja vrata javnosti povodom Dana otvorenih vrata udruga. Tim povodom članovi Portića održat će radionicu rukotvorina (voditeljica: Arijana Prizmić) za sve zainteresirane, a pripremit ćemo i razne promotivne materijale o Portiću i našim novim projektima te će se svatko tko je zainteresiran moći informirati.

Arhiva vijesti 2018. godine

Arhiva vijesti Udruge "Portić" iz 2018. godine:

Arhiva vijesti 2017. godine

Arhiva vijesti Udruge "Portić" iz 2017. godine:

Arhiva vijesti 2016. godine

Arhiva vijesti Udruge "Portić" iz 2016. godine:

Arhiva vijesti 2015. godine

Arhiva vijesti Udruge "Portić" iz 2015. godine:

Arhiva vijesti 2014. godine

Arhiva vijesti Udruge "Portić" iz 2014. godine:

Arhiva vijesti 2013. godine

Arhiva vijesti Udruge "Portić" iz 2013. godine:

Arhiva vijesti 2012. godine

Arhiva vijesti Udruge "Portić" iz 2012. godine:

Arhiva vijesti 2011. godine

Arhiva vijesti Udruge "Portić" iz 2011. godine:

Udruga "Portić" obilježila "Noć knjige"

U utorak, 23. travnja u Rijeci je održana tradicionalna manifestacija "Noć knjige" na kojoj su sudjelovali i volonteri Udruge "Portić". Povod manifestaciji je Dan hrvatske knjige (22. travnja) i Svjetski dan knjige i autorskih prava (23. travnja).

Predstavnice Portića u Beogradu!

Predstavnice Udruge Portić otputovale su u Beograd po nova saznanja iz sektora civilnog društva. Dvodnevnu radionicu o međusektorskim partnerstvima, prikupljanju financijskih sredstava i generiranju prihoda iz održivih izvora za organizacije civilnog društva organizirala je Erste fondacija u suradnji sa Smart Kolektivom.

Prijavite se za Kreativne radionice "Pod riječkim suncobranom"

Udruga "Portić" i ovo ljeto organizira radionice za djecu u vrijeme ljetnih školskih praznika. Prijave za Kreativne radionice "Pod riječkim suncobranom" moguće su u sljedećim terminima, a moguće je prijaviti se i u više grupa: