"I ti možeš uljepšati nečije snove"

Torbe 1

Manifestacija „I ti možeš uljepšati nečije snove“ organizirana je povodom Međunarodnog dana volontera te nadolazećih božićno-novogodišnjih blagdana. Tijekom manifestacije zaslužnim su volonterima, članovima udruge i suradnicima, uz prigodne riječi zahvale, uručene torbe sa sloganom projekta „Pripovjedač/ica priča za laku noć“ koji glasi „I ti možeš uljepšati nečije snove“. Torbe, koje će našim volonterima olakšati nošenje knjiga od knjižnice do bolnice, šivali smo u suradnji s Udrugom Kamensko, a na taj smo način podržali samu udrugu te rast društvenog poduzetništva. Nakon službenog dijela manifestacije, nastavljeno je druženje s volonterima uz domjenak.

Torbe2

Torbe 3

Natječaj za posao u Portiću!

Udruga za promicanje dobrobiti djece "Portić" traži djelatnika na radnom mjestu ADMINISTRATOR PROGRAMA NA ODREĐENO radno vrijeme.

Pristupnici moraju ispunjavati sljedeće uvjete:
- biti mlađi od 30 godina
- imati VSS društvenog ili humanističkog usmjerenja
- poznavati rad u paketu MS OFFICE

Svi zainteresirani mogu svoju molbu i životopis poslati na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. do 20. prosinca 2017. godine.

Davorka Vidić volonterka godine!

Povodom Međunarodnog dana volontera, naša volonterka Davorka Vidić dobila je nagradu za Volonterku godine. Dodjelu nagrade organizirala je udruga Smart u suradnji s Primorsko-goranskom županijom i Gradom Rijekom! Čestitamo, Davorka!

Davorka Vidić

Portić na Božićnom sajmu na Korzu!

Udruga za promicanje dobrobiti djece "Portić" sudjeluje na Božićnom sajmu od 4. do 10. prosinca 2017. godine. Nalazimo se u kućici broj 1 na Korzu (ispred zgrade bivše pošte), od 10 do 20 sati. Svi proizvodi su rukotvorine naših volontera, a prihod od prodaje namijenjen je održavanju projekta Pripovjedač/ica priča za laku noć - Tete i barbe pričalice koji se provodi u Dječjoj bolnici Kantrida.

Sajam

More Articles...