Dani otvorenih vrata udruge i Gledaj (u)druge

Aktivnosti

Predstavljamo vam popis aktivnosti Udruge "Portić" povodom Dana otvorenih vrata udruga, manifestacije Hrvatska volontira i Festivala udruge u sklopu kampanje Gledaj (u)druge.

Za dodatne informacije kliknite na sliku plakata.

Prijave za kreativne ljetne radionice "Pod riječkim suncobranom"

Udruga "Portić" i ovoga ljeta organizira kreativne radionice za djecu "Pod riječkim suncobranom". Radionice su namijenjene djeci od 7 do 10 godina, a održavaju se od 7.30 do 16.30 svaki radni dan! Više informacija na 091 355 0000 ili na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Za dodatne informacije kliknite na sliku plakata.

Seminar za nove volontere - Pripovjedač/ica priča za laku noć

Udruga za promicanje dobrobiti djece "Portić" organizira seminar za nove volontere u programu "Pripovjedač/ica priča za laku noć" poznate kao Tete i barbe pričalice. Seminar će se održati 6., 7. i 8. ožujka 2018. Pozivamo zainteresirane volontere da se prijave slanjem prijavnice koja je dostupna na ovom linku: http://udruga-portic.hr/images/dokumenti/volonter.doc

I ti možeš uljepšati nečije snove! Postani teta/barba pričalica u Dječjoj bolnici na Kantridi!

"I ti možeš uljepšati nečije snove"

Torbe 1

Manifestacija „I ti možeš uljepšati nečije snove“ organizirana je povodom Međunarodnog dana volontera te nadolazećih božićno-novogodišnjih blagdana. Tijekom manifestacije zaslužnim su volonterima, članovima udruge i suradnicima, uz prigodne riječi zahvale, uručene torbe sa sloganom projekta „Pripovjedač/ica priča za laku noć“ koji glasi „I ti možeš uljepšati nečije snove“. Torbe, koje će našim volonterima olakšati nošenje knjiga od knjižnice do bolnice, šivali smo u suradnji s Udrugom Kamensko, a na taj smo način podržali samu udrugu te rast društvenog poduzetništva. Nakon službenog dijela manifestacije, nastavljeno je druženje s volonterima uz domjenak.

Torbe2

Torbe 3