Donacija Erste grupe udruzi Portić!

Dragi naši, veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da nam je Erste grupa danas uplatila donirani iznos prikupljen u humanitarnoj akciji "Doniraj knjigu - kupi knjigu - uljepšaj dan jednom djetetu - budi ponosan!" kojoj su se odazvali brojni zaposlenici Erste grupe u Hrvatskoj!

Akciju je inicirala gđa Snježana Bozinovska, voditeljica Erste Trening centra, a na poziv za pomoć tetama pričalicama. Njezine kolege tijekom predblagdanskog razdoblja donirali su knjige iz vlastitih kolekcija, a potom su te knjige ponudili svima ostalima kao zgodnu mogućnost kupovine poklona njihovim najbližima. Prijatelji i obitelji djelatnika Erste grupe tako su ove godine pod bor dobili knjigu koju su kupili na ovaj način!

Dobili smo i poruku iz Erste grupe: "Činite divnu stvar za bolesnu dječicu i sretna sam što smo i mi mogli malo pomoći bar na ovaj indirektan način! Želim vama i svim vašim kolegama volonterima, uistinu Sretan Božić, radosne blagdane i uspješnu 2017. godinu na svim poljima."