Obavijest o početku radionica i knjižnice u Portiću

U Portiću od ponedjeljka, 9. listopada 2017. ponovno kreću naše redovite aktivnosti i to prema sljedećem rasporedu:

• Ponedjeljkom od 18 do 20 sati RADIONICA RUKOTVORINA - na ovoj radionici radit će se različite rukotvorine (predmeti i ukrasi od filca, božićne kuglice i sl.) kao priprema za božićni sajam na kojemu sudjelujemo početkom prosinca i tada prodajemo sve što napravimo, a u namjenu za održavanje našega programa "Tete i barbe pričalice". Radionicu vodi naša volonterka kreativnih ruku Arijana Prizmić. Materijal je osiguran, a treba ponijeti samo oštre škare.
  • Srijedom od 17 do 19 sati KNJIŽNICA - imamo velik broj kvalitetnih knjiga i slikovnica pa možete obogatiti svoju ponudu za bolnicu. Svi volonteri i članovi mogu posuditi do 8 knjiga, a rok posudbe je mjesec dana. Pri potrazi za knjigama, rado će vam pomoći naše knjižničarke Nina i Drina.
  • U istom terminu srijedom od 17 do 19 sati održava se RADIONICA PLETENJA koju vodi naša iskusna pletačica Nina Linardić. Pozivamo sve koji znaju plesti ili možda žele obnoviti znanje, kao i one koji žele naučiti plesti, da dođu i uz ugodno druženje naprave lijepe vunene predmete koje ćemo također prodavati na našem sajmu. Vuna i igle su osigurani.