SVAŠTARAONICA – Kreativne radionice za djecu

Svaštaraonica

Udruga za promicanje dobrobiti djece „Portić“ organizira kreativne radionice za djecu mlađeg školskog uzrasta (do 5. razreda). Radionice će započeti u četvrtak, 9. studenoga 2017. godine, a održavat će se u prostoru Udruge Portić (Trg svete Barbare 5/I), jednom tjedno od 18.00 do 19.30 sati.

Radionice su usmjerene na poticanje kreativnosti i kreativnog izražavanja, a polaznici će imati priliku okušati se u različitim tehnikama, od likovnog izražavanja (crtanje, slikanje, modeliranje glinom i plastelinom, kolažiranje i sl.), izrađivanja rukotvorina do dramskog iskaza (kreiranje igrokaza). U „Svaštaraonici“ će djeca, kroz zabavu i druženje, usvojiti brojna nova znanja i vještine, osloboditi maštu i kvalitetno provesti slobodno vrijeme.

Prijaviti se možete svakoga radnog dana iza 16:00 sati na 091 892 7900 (Marina) ili na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., a prijave su otvorene do popunjenja mjesta.