Sub, 15.06.2024. 13:26

U prodaji ulaznice za humanitarni koncert udruge Portić

U prodaji ulaznice za humanitarni koncert udruge Portić

Ulaznice za humanitarni koncert "I ti možeš uljepšati nečije snove" u organizaciji Udruge za promicanje dobrobiti djece "Portić" mogu se kupiti u Turističkom informativnom centru - TIC (Korzo 14, Rijeka), u vremenu od 10 do 12 sati i od 16:30 do 18:30 sati, te su dostupne putem interneta u sustavu Rijeka Marketplace na: https://bit.ly/2kh5yun 

Humanitarni koncert "I ti možeš uljepšati nečije snove" održat će se u četvrtak, 24. listopada 2019. u Centru Zamet u Rijeci. Veliki koncertni spektakl vrhunac je obilježavanja 10. rođendana programa "Pripovjedač/ica priča za laku noć - Tete i barbe pričalice".

Na koncertu će nastupit neka od najpoznatijih imena riječke i hrvatske glazbene scene (abecednim redom): Antonela Doko, Boris Štok, Damir Kedžo, Denis&Denis, En Face, Iva Gortan, Jonathan, Klapa Kastav (m), Klapa Luka (ž), Koktelsi, Marko Tolja, Mateo Pilat, Mauro Staraj & LaBanda, Mia Dimšić, Mia Negovetić, Neno Belan & Fiumens, Opća Opasnost, The Frajle, The Siids, Whiteheads te Olja 'ZZ band kao prateći bend.

Iz prikupljenih će se financijskih sredstava od prodaje ulaznica kupiti oprema potrebna odjelima (primjerice kreveti za roditelje koji borave uz uzglavlje djece tijekom cijeloga dana, namještaj za dječje bolničke sobe i sl. predmeti kojima će se podignuti kvaliteta bolničkoga standarda za djecu i njihove roditelje) Zavoda za hematologiju, onkologiju i kliničku genetiku te Zavoda za neurologiju i dječju psihijatriju Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka.

Račun za donacije: HR2324020061500072798 - Erste banka

Aktivnosti udruge "Portić" kao i sve novosti o velikom humanitarnom koncertu "I ti možeš uljepšati nečije snove" pratite na Facebooku: https://www.facebook.com/PorticRijeka i https://www.facebook.com/events/870621419951703/