Sub, 15.06.2024. 12:36

Namještaj Mima donirao Udrugu "Portić"

Namještaj Mima donirao Udrugu "Portić"

U Industrijskoj zoni Bakar na Kukuljanovu u četvrtak, 5. ožujka svečano je otvoren najveći i najmoderniji salon namještaja Mima. Tom je prigodom direktor Mime Milenko Marjanović uručio donacije predstavnicima Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka, Udruge za promicanje dobrobiti djece "Portić" i Doma za starije osobe Kantrida.

U Namještaju Mima vjeruju da svatko treba imati jednake uvjete te da trebamo dati sve od sebe kako bismo svi mi i buduće generacije, a ponajviše djeca, rasli na najbolji mogući način, u ozračju tolerancije i međusobnog razumijevanja.

Predstojnica Klinike za pedijatriju prof. dr. Jelena Roganović zahvalila je u ime svih malih pacijenata i osoblja na kuhinji po mjeri iz vlastite Mimine proizvodnje s ugradbenim aparatima, policama za dječje knjige i ormaru za predsoblje. Nadalje, Namještaj Mima je novčano donirao Udrugu "Portić" sa 7.500 kuna, a Domu za starije osobe Kantrida darovao je ormare. U ime Udruge "Portić" donaciju su preuzele članice Irena Koran i Gordana Pejić.

Fotografija: Novi list