Sub, 15.06.2024. 13:57

Rezultati natječaja "I ti možeš biti teta/barba pričalica"

Rezultati natječaja "I ti možeš biti teta/barba pričalica"

Drage čitačice, čitači, mentorice i roditelji, Udruga "Portić" održala je svoje 2. natjecanje u izražajnom čitanju proznih književnih tekstova "I ti možeš biti teta/barba pričalica". Natjecanje je organizirano povodom Dječjeg tjedna te nam je iznimno drago što ste se i ove godine odazvali u velikom broju iz različitih gradova, čime smo dosegli državnu razinu natjecanja. Ukupno se odazvalo 144 "teta/barba" pričalica. Ove godine dodali smo kategoriju 5. i 6. razreda, a zbog iznimno velikog interesa kategoriju 3. i 4. razreda podijelili smo na dvije. U kategoriji 1. i 2. razreda ukupno se odazvalo 33 učenika, u kategoriji 3. razreda 55, u kategoriji 4. razreda 38 te u kategoriji 5. i 6. razreda 18 učenika. Prosudbeno povjerenstvo odlučilo je, zbog izuzetne izvrsnosti učenika, unutar svake kategorije uvesti i kategoriju posebne pohvale učenicima koji nisu osvojili nagradu, ali su se
istakli po svim navedenim kriterijima te ostavili poseban dojam. U nastavku pročitajte nagrađene i posebno pohvaljene po kategorijama:

KATEGORIJA 1. I 2. RAZRED - NAGRAĐENI
1. Viktor Radić
2. Sunčica Knez Pijalić
3. Petar Boris Veselić
POSEBNO POHVALJENI
1. Stela Bobuš
2. Noemi Zoričić

KATEGORIJA 3. RAZRED – NAGRAĐENI
1. Helena Orlić
2. Josip Franić
3. Laura Brnabić i Tara Remenar
POSEBNO POHVALJENI
1. Karla Barbarić
2. Laura Golac
3. Karlo Obren Muždalo
4. Roberta Antonić
5. Val Travaš
6. Noa Harapin
7. Nika Sedlić
8. E. B.
9. L. F.

KATEGORIJA 4. RAZRED - NAGRAĐENI
1. Dora Babić
2. Fran Petrović
3. Petra Ivanović
POSEBNO POHVALJENI
1. Petra Dejanović
2. Tesa Andrea Koteles
3. Angelina Vitlov
4. Tena Hrešić
5. Antonio Benac
6. Sara Rukavina
7. Ian Tolja
8. Sara Ilić

KATEGORIJA 5. I 6. RAZRED - NAGRAĐENI
1. Tijana Mamula
2. Tara Babić
3. Virna Begić
POSEBNO POHVALJENI
1. Magdalena Fućak
2. Nina Jurjević
3. Luka Šupe

Čestitamo svim sudionicima! Sudionici dobivaju Pohvalu (za sudjelovanje), Posebnu pohvalu i Diplomu za osvojeno mjesto uz prigodnu nagradu. Pohvale učenicima i Zahvalnice mentorima bit će proslijeđene ustanovama ili na kućnu adresu, a o svečanoj dodjeli nagrada bit ćete naknadno obaviješteni. Sljedećih tjedana uživajte u video uradcima malih "teta/barba pričalica" na Facebook stranici "Udruge Portić": https://www.facebook.com/PorticRijeka i vidimo se dogodine!