Čet, 18.07.2024. 11:14

Kreativne ljetne radionice "Pod riječkim suncobranom"

Kreativne ljetne radionice "Pod riječkim suncobranom"

Kreativne ljetne radionice "Pod riječkim suncobranom" održavaju se svake godine za vrijeme ljetnih školskih praznika (od završetka školske godine do kraja srpnja) u prostoru Udruge Portić (Trg svete Barbare 5/I) od 7.30 do 16.30 svaki radni dan. Osiguran je topli obrok (ručak) te voćni obrok.

Radionice su namijenjene djeci od sedam do deset godina te su od velike koristi roditeljima koji rade te nemaju organiziranu skrb o djeci tijekom školskih praznika. Kroz različite radionice u zatvorenom prostoru i na otvorenom prostoru djeca imaju prigodu družiti se, zabavljati, istraživati i učiti na zanimljiviji i drugačiji način te se kreativno izražavati. Voditeljice radionica su studentice završnih godina Učiteljskog fakulteta u Rijeci.

 DOJMOVI RODITELJA: 

Poštovana, N. je bila jako zadovoljna s radionicom, a po prvi put su se dogodile i suzice pri rastajanju s prijateljicama koje je stekla kod Vas. Hvala, J.B.A.

Hvala Vama i vašim mladim kolegicama na strpljenju, veselju i trudu koji ste sve zajedno uložile da naša djeca ugodno provedu jedan dio ljetnih praznika u vašoj udruzi uz dobro organizirano vrijeme ispunjeno igrom i smijehom!!!!! Primite lijep pozdrav, M.Š.

Poštovani, moje dijete je u radionicu bilo uključeno od 9. do 13. 7. Ono što kao roditelj mogu komentirati i primijetiti je da je ona na radionice odlazila i dolazila vrlo sretna. Jedino za čim žalimo je činjenica da radionica nakon tog tjedna vise nije bilo, a mi smo svakako željeli nastaviti i dalje. G.V.P.


PRIJAVITE SE ZA RADIONICE "POD RIJEČKIM SUNCOBRANOM":

Ispunite obrazac (Google Forms): https://forms.gle/5oLR7gGQtXMH2xRN6